FILOSOFIA

La nostra filosofia segueix i passa per donar a conèixer una forma de vida més conscient, saludable i equilibrada, en un món on cada vegada sorgeixen més al·lèrgies, intoleràncies, malalties etc. No obstant, entenem que no només aquests casos, són els punts de referència, sinó que també volem obrir noves expectatives a la gent que decideixi fer una canvi en la seva vida per decisió pròpia o per prescripció.

Esperem poder afiansar un model de botiga propera on cada client s’hi senti com a casa i on la importància del tracte i l’assessorament siguin el punt de partida .

RAONS

Consumir productes ecològics és preocupar-se per la nostra salut.

Els productes que s’obtenen d’una agricultura convencional sofreixen modificacions en la seua composició orgànica, les quals tenen efectes marcats i constants per a la nostra salut. Segons els especialistes en nutrició, la gran part de les malalties degeneratives tenen origen en l’alimentació.

Els aliments ecològics

Els aliments ecològics tenen els nutrients precisos i conserven un equilibri en sals minerals i oligoelements d’acord a les nostres necessitats.

Els cereals integrals

Els cereals integrals haurien de ser de cultiu ecològic, ja que en l’agricultura convencional, en ser tractats amb productes sintètics, els tòxics s’hi acumulen amb molta quantitat.

L'escència dels aliments

Els aliments mantenen el seu gust autèntic i com que tenen un cicle natural, sense alteracions, es conserven més i millor.

La conservació del medi

Quan consumim aliments de cultiu ecològic, estem col•laborant amb la conservació del Medi Ambient i evitem la contaminació de la terra, de l’aire i de l’aigua.

L'estalvi energètic

Ajudem a l’estalvi energètic. En el cultiu i en l’elaboració del producte ecològic s’aprofita el màxim de recursos renovables. Per a l’obtenció d’un producte no ecològic es precisen fins a més de 10 calories per cada caloria obtinguda en forma d’aliment.

Pensant en el metabolisme

Els productes de cultiu ecològic, per no contenir substàncies artificials, són assimilats correctament per l’organisme sense alterar les funcions metabòliques.

Els nostres agricultors

El consumidor o la consumidora de productes ecològics, a través de la seua elecció responsable, contribueix a la independència d’agricultors i d’agricultores i a la creació de llocs de treball.

Moderació del consum

L’autentica economia domèstica ha d’estar en funció d’una correcta i saludable nutrició. Els productes ecològics no resulten més cars per a l’economia familiar i, a més a més, el seu contingut en nutrients per unitat de pes és superior al dels convencionals, ja que se n’han de consumir en menys quantitat.

Responsabilitat

Demanar productes de conreu ecològic és una elecció responsable que pot aconseguir canvis en l’activitat d’empreses i administracions en impulsar-les cap a mètodes i productes més respectuosos amb el medi i la salut de totes les persones.