GALETES VEGANES
Ingredients
- 2 ¼ tasses de farina de fajol
- 1 cullerada de postre de vainilla en pols
- Un polsim de gingebre en pols
- 1 cullerada de cafè de canyella en pols
- Un polsim de sal
- 1/2 tassa d’oli de coco líquid.
- 1/2 tassa de xarop d’atzavara cru o xarop d’arròs.
- Ratlladura de 2 llimones
- Melmelada a gust (fruites del bosc, maduixa…) i /o xocolata
Preparació
- Preescalfar el forn a 180 graus.
- Afegir la farina de fajol, la vainilla, la sal, el gingebre en un bol i barrejar-ho molt bé.
- En un bol a part, afegim l’oli de coco juntament amb el xarop d’arròs o d’atzavara i la ratlladura de les dues llimones.
- Ajuntem la barreja dels dos bols i barrejar-ho tot fins que la massa tingui forma de bola. La massa no hauria de quedar-nos enganxada a les mans o al contorn del bol, si ens hi queda, hi afegim una mica més de farina.
- Col·loquem la massa entre dues fulles de paper apte pel forn i l’aplanem.
- Tallem les galetes amb un motlle de tal manera que la meitat tinguin un forat al mig.
- Agafem les galetes que no els hi hem fet el forat i hi posem la melmelada i/o la xocolata i les tapem amb unes que tinguin el forat.
- Enfornem les galetes durant uns 10 minuts aproximadament o fins que veiem que les vores de les galetes comencen a tenir un color daurat.
- Traiem les galetes del forn i les deixem refredar uns 10 minuts aproximadament.