GALETES VEGANES

  • 28/12/2016

Ingredients

  • 2 ¼ tasses de farina de fajol
  • 1 cullerada de postre de vainilla en pols
  • Un polsim de gingebre en pols
  • 1 cullerada de cafè de canyella en pols
  • Un polsim de sal
  • 1/2 tassa d’oli de coco líquid.
  • 1/2 tassa de xarop d’atzavara cru o xarop d’arròs.
  • Ratlladura de 2 llimones
  • Melmelada a gust (fruites del bosc, maduixa) i /o xocolata

Preparació

  • Preescalfar el forn a 180 graus.
  • Afegir la farina de fajol, la vainilla, la sal, el gingebre en un bol i barrejar-ho molt bé.
  • En un bol a part, afegim l’oli de coco juntament amb el xarop d’arròs o d’atzavara i la ratlladura de les dues llimones.
  • Ajuntem la barreja dels dos bols i barrejar-ho tot fins que la massa tingui forma de bola. La massa no hauria de quedar-nos enganxada a les mans o al contorn del bol, si ens hi queda, hi afegim una mica més de farina.
  • Col·loquem la massa entre dues fulles de paper apte pel forn i l’aplanem.
  • Tallem les galetes amb un motlle de tal manera que la meitat tinguin un forat al mig.
  • Agafem les galetes que no els hi hem fet el forat i hi posem la melmelada i/o la xocolata i les tapem amb unes que tinguin el forat.
  • Enfornem les galetes durant uns 10 minuts aproximadament o fins que veiem que les vores de les galetes comencen a tenir un color daurat.
  • Traiem les galetes del forn i les deixem refredar uns 10 minuts aproximadament.