OLI VEGETAL DE ROSA MOSQUETA

  • Descripció: Oli obtingut de l’expressió en fred de la rosa canina, rosa mosqueta.
  • Composició: Té un gran contingut d’àcids grassos essencials principalment, àcid linolènic i linoleic fan que siguin de gran interès en formulacions cosmètiques i molt reconegut per l’aromateràpia
  • Característiques: Líquid oliós i transparent, de color groguenc-vermellós.
  • Propietats i aplicacions:
    1. És el més nutrient i cicatritzant dels olis utilitzats en cosmètica.
    2. Potent antiarrugues, redueix cicatrius i estries, així com cicatrius postoperatòries, cremades…
    3. Gran regenerador cel·lular i tonificant d’hidratació de la pell, sobretot pells seques, envelliment prematur..
    4. Atenuació de les línies d’expressió i arrugues. Reafirmant dels teixits.
    5. Bon preventiu de les estries durant l’embaràs. Des del principi i inclús combinat amb un oli d’ametlles, avellanes i/o d’alvocat.
  • Contraindicacions: No estaria indicat en pells molt grasses amb presència d’acne.

Leave a Reply