VIU L’ESTIU AMB LA MILLOR PROTECCIÓ NATURAL!

  • 18/04/2017

La solució, òbviament, és escollir cosmètica natural, però natural de debò, és a dir, de cosmètica Bio certificada: cent per cent natural i ecològica, que no contingui tòxics en la seva composició.
En realitat, els protectors solars que contenen filtres físics són més avantatjosos per a la salut que els d’origen químic perquè no són tòxics per la pell i, per tant, presenten una millor tolerància, és a dir, les persones que utilitzen aquest tipus de protector no presenten respostes dermatològiques ni al·lèrgies, en canvi els protectors químics poden presentar més reaccions al·lèrgiques a la pell.
Tipus de filtres protectors:

  1. Filtres químics: Aquest tipus de filtres estan compostos de molècules que absorbeixen els raigsUVAi UVB i protegeixen les capes més profundes de la pell. La composició sintètica és poc densa i van bé especialment per a les pells greixoses. Inconvenient: no només poden provocar intoleràncies i al·lèrgies a la pell, sinó que quan els absorbim, penetren dins l’organisme components habituals com l’octylcrylene, l’octinoxate, l’avobenzone, l’oxybenzone, l’octisalate, l’homosalate, el 4-MBC, el meroxy SX i XL i d’altres.
  2. Filtres físics: Contenenmicro partículesque actuen com a petits miralls que reflecteixen la radiació solar i impedeixen que la pell l’absorbeixi. Són més densos que els filtres químics i a vegades deixen taques blanquinoses sobre la pell que costen de ser absorbides. No penetren a l’organisme, i això els fa idonis per a pells delicades i intolerants, i per a la salut en general.

Els ingredients habituals són el diòxid de titani i el diòxid de zinc, ambdós considerats saludables perquè no són absorbits .

Us presentem cremes antienvelliment amb protecció solar incorporada facials i corporals:
Alphanova: Té uns índex alts de protecció (fins a 50+), no conté nanopartícules ni filtres químics que penetrin a l’organisme.             És resistent a l’aigua i el millor és que s’estén molt bé i no deixa zones blanques.
Crema Bioactiva FP6 de Dulkamara: Aquesta crema facial extraordinària proporciona una protecció que fa innecessari l’ús d’una crema solar. FP6 no significa que el filtre correspongui al número, sinó que, com que és una barrera física que fa efecte mirall, la protecció és gairebé total. Ideal per combatre taques i desigualtats de la pigmentació, és una crema ideal per a pells normals i mixtes. Protecció solar alta.
Crema bjobj solar 30+ i 50+ infantil: Aquest protector solar de Bjobj ofereix una protecció solar molt alta sense perfums per protegir la pell sensible dels nens i adults. Sense colorants, ni perfums, ni parabens ni filtres sintètics.