PA AMB FARINA D’AMETLLA

  • 03/11/2016

Ingredients 

  • 100gr de farina d’ametlla
  • 3 ous (2 de sencers i 3 clares)
  • 1 cullerada de cafè de bicarbonat o llevat
  • un pols de sal o espècies al gust (canyella si es vol més dolç)

Preparació 

  1. Batre els rovells d’ou
  2. Barrejar-hi les clares a punt de neu
  3. Afegir-hi la farina d’ametlla i el bicarbonat o el llevat.
  4. Ajuntar-ho tot i posar-ho en un motlle rectangular de silicona.
  5. Ho posem al forn prèviament escalfat a 220 graus.
  6. Coure durant 10 – 12 minuts.
  7. Punxar amb un ganivet i si veiem que surt eixut, ja el tenim apunt!

Apte per a totes les persones que no poden prendre cereals o diferents farines.

És una recepta ideal per dietes cetogèniques i sense gluten.

One comment

  1. Estel Villaronga

    03 març 2019 - 9:10 pm

    Hola, un cop tinc el pa fet, per conservar-lo el màxim de dies possible, on l’haig de deixar: a la nevera,? dins d’un tapper a temperatura ambient…?
    Gràcies

Comments are closed.