Pastís de formatge sense gluten

  • 10/08/2016

PER A LA BASE

Ingredients

  • 50gr Farina d’Ametlla
  • 50gr Farina de Coco o Coco ratllat
  • 3 Ous
  • 100ml (aprox) de llet o llet vegetal
  • 6-7 fulles d’Estèvia
  • 1 baina de vainilla

Preparació

  • Infusionar la llet amb 6-7 fulles d’estèvia i la baina de vainilla (bullir un minut).
  • Batre els ous, barrejar amb les farines i afegir la llet a poc a poc fins que quedi una pasta homogènia no massa líquida.
  • Posar en un motlle de forn rodó.
  • Coure uns 10-12 minuts al forn.

PER AL PASTÍS

Ingredients

  •  400gr Formatge per untar
  • 400ml. Nata líquida o crema de coco
  • 8gr. Alga Agar-agar pols
  • Estèvia en planta

 

Preparació

  • Diluir l’alga Agar-agar en una mica de nata líquida amb 6-7 fulles d’estèvia i reservar.
  • Posar la resta de la nata líquida a escalfar (no ha de bullir) i anar afegint el formatge.
  • Quan estigui ben barrejat afegir la nata amb agar-agar i la infusió d’estèvia fins que quedi tot homogeni.
  • Posar en el motllo on al fons tenim la base que hem fet.Guardar a la nevera mínim 3hores.
  • Fer mentrestant una compota de maduixa o gerds (maduixa i aigua) que vagi reduint. Quan estigui ben aconseguida la textura de melmelada, deixar refredar i posar a sobre el pastís de formatge una vegada estigui ben quallat.

 

Recepta cedida per la nostra clienta i terapeuta Consol Güell.