Crema de mill i alga nori

  • 10/08/2016

Ingredients

  • tassa de mill
  • 2 tasses d’aigua
  • 2 tasses de llet de soja o beguda vegetal al gust
  • 1 poma tallada a trossets
  • 15gr de panses sultanes
  • 10 ametlles torrades i triturades
  • 10gr flocs d’alga Nori.
  • sal

Preparació

  • Rentar el cereal i posar-lo en una olla amb les panses, l’aigua i la sal.
  • Coure a foc lent i tapat durant 15 minuts.
  • Afegir la llet i els trossets de poma.
  • Cuinar 10 minuts més i servir amb les ametlles trossejades.
  • Abans de servir decorem la crema amb flocs d’alga Nori.

 

Variant

Es pot coure canviant l’aigua per suc de poma o de pera, amb algun te, amb altres fruits secs, orellanes, prunes…..

La mateixa recepta també es pot cuinar amb polenta, cous-cous o flocs de civada.